Indkøbskurv: Varer i din kurv: 0
D-Wears
Forside Nye Produkter Tilbud Min konto Kontakt Login
Varegrupper 
Producenter 
Information 
 En glidende beretning
 
 Guide - Læderdragter
 
 Nyheder
 FAQ
 Om Dragtdesigneren
 Sitemap
 Kontakt os
Hurtig Søgning 
 
Brug stikord til at finde produktet du søger.
Avanceret Søgning
Nyheder mere
Læderdragt - CR-1
Læderdragt - CR-1
7.495,00 DKK

Om Dragtdesigneren

Velkommen til dragtdesigneren.dk

 

Hvem er dragtdesigneren?

Jo - jeg er IT-konsulent til daglig med en klar hang til MC'ere, - faktisk lige siden ruder konge var knægt....

 

At få kreative designopgaver, er en sand lykke for mig og jeg bruger det til at afstresse en travl hverdag, hvilket mange IT-folk i særdeleshed har brug for. Så bliver computeren også sjov og ikke kun et onde, der altid skal fejlsøges og konfigureres.

 

Alle kender frustrationen over, at gå fra forretning til forretning, for at finde det tøj, man gerne vil iføre sig til MC-sæsonen. Og alligevel så til sidst, at stå i den sidste forretning og skulle nøjes med det forretningen, kan præstere med det forholdsmæssige ringe udvalg vi danskere, ofte får stillet til rådighed.

Og hvis man endelig finder noget, der rammer ens smag for design, skal man være ualmindelig heldig, hvis tøjet/dragten også sidder som støbt. Jeg taler af erfaring, jeg har haft mange dragter, hvor jeg har ?måtte nøjes med? enten design, pasform eller sikkerhed.

Personligt er jeg ikke unormal af størrelse, men enten skulle jeg finde mig i ?hængerøv?, diverse krøller/udposninger, arme der stritter lige frem, eller en meget høj talje, hvilket jeg personligt ikke synes om.

 

Der er selvfølgelig mange, der har den opfattelse, at man ikke skal ligne en model, når man kører motorcykel, men hvorfor skal man ligne en sjuskedorte eller en nørd, når man er ude at lufte sin hobby på et køretøj,  man endda har betalt 3 gange så meget for i forhold til alle andre europæere. Når man nu bruger så meget tid på sin ?knallert? -  på at få den til at ligne en million, vil det kun være prikken over "i"et, hvis man også selv bagefter, er sin fine kværn værdig.

 

 

 

Derfor gik jeg nærmest i koma af begejstring, da jeg første gang stiftede bekendskab med vores fabrik. De tilbød mig total frihed med design, pasform og sikkerhed. Herefter bestilte jeg straks min drømmedragt - en Lucky Strike Suzuki Replica, hvor udgangspunktet var designet fra Dainese?s udgave fra 1994. Dengang havde jeg ikke råd til de 15.995 mange kroner denne dragt kostede. Jeg fik den hjem til under halv pris - også ovenikøbet inklusive dertil hørende støvler og handsker.

 

Lucky Strike suitLucky Strike Suit

 

Herefter gik det pludselig meget stærkt og samarbejdet udviklede sig senere til større investeringer i fabrikken og etableringen af D-Wears, hvorfor vi nu kan nu tilbyde andre samme muligheder. Design din eget MC-tøj eller Læderdragt enten med udgangspunkt i en dragt du synes er virkelig fed, eller lad os påtage mig opgaven og designe den for dig - Det koster ikke nævneværdigt ekstra. Få dit navn/ dit logo/klubmærke syet på dragten uden større mer-pris og dragten bliver syet af vores håndplukkede professionelle folk med mange års erfaring. 

Det samme er gældende for handsker - vi er nogle af de bedste til at producere MC-handsker af så høj kvalitet at selv større mærkevarer får produceret på vores fabrik. Vi har nu en afdeling, der kun producerer faconsyede handsker med alt i beskyttelse.

 

Forespørg hvis du har ideer.

 

Kvaliteten af læderet er helt i top og vi lægger meget stor vægt på gode råvarer, stærke syninger og professionelt håndarbejde. Alle dragter er håndsyet, og vi har en så professionel styring at vi kan håndtere individuelle designs samt størrelser og stadig holde en relativ kort leveringstid. (pt ca.. 6-8 uger)

 

Suzuki GSXR 1000 K1/K2Daytona - GSX-R

 

Vores filosofi er, at smart og moderigtig MC-tøj i MC-matchende design, ultra høj kvalitet samt høj indbygget sikkerhed, ikke nødvendigvis er ligefrem proportionel med prisen. Med den rette styring, de rigtige underleverandører og lidt lavere avance kan det sagtens lade sig gøre.

"Og hvad så med garantien - er der mange der spørger. Naturligvis er der garanti, endda så meget at, hvis den ikke passer dig ud fra de mål, der er taget, ja så får du bare en ny - længere er den ikke. Og når vi modtager dragten i Danmark, gennemgår vi dragten med vore kritiske øjne, og er vi ikke selv tilfredse, får du besked, og en ny erstatning sættes i gang.

 

Brug måleskemaet og tag mål allerede nu til din drømmedragt.

 

Velkørt, pas på jer selv og kør fornuftigt - vi skal alle hjem igen.

 

Thomas E / Dragtdesigneren

Fortsæt