Indkøbskurv: Varer i din kurv: 0
D-Wears
Forside Nye Produkter Tilbud Min konto Kontakt Login
Varegrupper 
Producenter 
Information 
 En glidende beretning
 
 Guide - Læderdragter
 
 Nyheder
 FAQ
 Om Dragtdesigneren
 Sitemap
 Kontakt os
Hurtig Søgning 
 
Brug stikord til at finde produktet du søger.
Avanceret Søgning
Nyheder mere

FAQ

Untitled document
Generelle spørgsmål & svar  

Herunder listes de spørgsmål jeg oftest bliver stillet.

Q: De farver der vises i skitserne, kan de ændres til andre farver?

S: Ja, alle farverne er kun vejledende. Skitserne skal ses som eksempler. Disse kan ændres efter kundens ønsker om farver, mærker, logoer mv.

 

Q: Jeg kan godt lide designet fra XX-dragten, men kan jeg få fjernet logoerne og få sat andre på?

S: Ja, du kan få alle logoer, logotypes, tekster  på i stedet for det viste.

 

Q: Hvordan foregår bestillingen af en dragt?

S: Når du har bestemt dig for et design eller har ideer til et, beskriver du blot ønskerne i en mail til info@dragtdesigneren.dk og du vil derefter modtage en skitse med din dragt. Når du er tilfreds med designet, farver mv. indbetaler du minimum 50% af dragtens pris på vor konto. Når din overførsel er modtaget, udfærdiger vi arbejdstegninger til fabrikken og sætter den i produktion. Din dragt får et unikt serienr, som altid kan spores i vores og fabrikkens system.

Er din dragt en prototype, dvs. helt nyt design, skal der påregnes ekstra tid til udfærdigelse af skabeloner. Ellers vil det normalt tage 5-6 uger før den lander med kurerfragt her hos os. Vi gennemgår den kritisk fra A-Z inden vi pakker den og sender den til dig. Vi sender altid pakker med postopkrævning på restbeløbet. Du får naturligvis en faktura på købet.

Undervejs i forløbet vil du modtage billeder af din dragt i de forskellige produktionsfaser. Billederne kan også ses her på siden - under 'billeder fra produktionen'.

 

Q: Når I skriver "Design dit eget MC-lædertøj" har I så et program man kan downloade?

S: Nej, vi har intet designprogram, som kan downloades. Når vi skriver som du spørger, skal det forståes som at du har muligheden for at give os ideer til hvad du godt kunne tænke dig ved hjælp af billeder fra nettet, tegninger og egne ideer - evt. mønstre du godt kan lide etc. Vi bruger selv et rigtigt tegneprogram til at tegne skitser og arbejdstegninger til farbikken. Det er et professionelt program og kan ikke downloades.

 

Q: Jeg kører i en klub - kan jeg få mit klubmærke syet på dragten?

S: Ja, ingen problemer der, du skal blot sende os et billede af jeres klublogo og oplyse om den ønskede størrelse. Fabrikken laver så et rigtigt flot broderet mærke og syr det på dragten. - Det koster ikke ekstra.

Q: Jeg har set en XX-mærke henne hos den lokale forhandler, vil I lave en kopi af denne med mærker og logoer?

S: Nej, vi vil ikke kopiere andre fabrikkers design, ej heller disses logoer. Det vil blive betegnet som kopivarer og det bifalder vi bestem ikke. Der ikke tilladt at lave kopiere andres tøjdesig og tilhørende logoer. Det er en klar overtrædelse af mønsterbeskyttelseslovgivningen. Dog er det tilladt at lave temadragter, hvori der kan indgå logoer for det tema dragten/tøjet omhandler såsom eksempelvis Suzuki, Honda, Yamaha, Kawasaki og andre. Den helt klare regel på dette område er at producentens navn tydeligt skal fremgå og være en del af designet.

 

Fortsæt